Vilka tjänster erbjuder flyttfirmor

En flytt är ofta ett ganska stort projekt. Alla möbler och inredningsdetaljer ska plockas ned och packas ned och sedan flyttas till den nya bostaden. Om man har ett mindre hushåll och har hjälp av några starka armar kan man sköta själva flytten själv (vissa firmor erbjuder till och med så kallade ”flytta-själv-paket”), men för de flesta är det ett måste att anlita en bra flyttfirma.

Vilka tjänster kan man då räkna med att kunna beställa av en flyttfirma i Stockholm? I flyttfirmornas tjänstepaket ”bohagsflytt” eller ”privatflytt” ingår givetvis trygg och säker transport av möbler, inredningsdetaljer och kartonger från den gamla bostaden till den nya. Vissa flyttfirmor hjälper också till med viss packning. Väl på plats i den nya bostaden kan flyttfirman hjälpa till med grundläggande möblering så att det inte blir ett heltidsprojekt att ställa i ordning allt själv.

Bra flyttfirmor i Stockholm kan även hjälpa till med magasinering och flyttstädning. Magasinering innebär att flyttfirman antingen förvarar möbler och annan inredning i ett eget förråd/magasin eller lämnar en viss del av flyttobjekten i ett av de större förrådskomplex som finns i landet. Flyttstädning är, precis som det låter, en grundlig städning av hela bostaden så att nästa hyresgäst eller ägare kan flytta in utan att behöva städa först.

Offert från flyttfirmor